YES VM vaginal moisturiser – intimfugt til kvinder / 100 ml

YES VM er en glidecreme og fugtgel specielt udviklet til kvinder med vaginal atrofi (tørhed i skeden) til akut lindring af tørre slimhinder, kløe, svie, lugt og øvrige gener i skeden eller skedeåbningen.

YES VM er “isosmotisk”, hvilket betyder, gelen kun afgiver vand til skedevævet, når der er behov for det og over længere perioder, helt op til 3 dage. Således genereres der kun ekstra fugt til slimhinderne, når balancen er forrykket og slimhinderne er tørre – og tilsvarende bliver vævet ikke skadet unødvendigt pga. overfugtning.

Til en start anvendes YES VM dagligt, men derefter typisk hver 3. dag, når fugtbalancen i skeden er genoprettet. Da intimgelen er i kontakt med slimhinderne i længere tid end glidecremer, der fordamper, er det essentielt, at intimfugten er fremstillet af milde og rene ingredienser. Ved regelmæssig brug gendannes skedens naturlige og beskyttende syrlige miljø.

YES VM er 100% naturlig, og er sikker at anvende på den tynde hud. Gelen indeholder bl.a. økologisk aloe vera, kendt for sine fantastiske fugtegenskaber. Gelens konsistens er meget lig skedens naturlige sekretion, og giver derfor en meget naturlig følelse. YES VM kan med fordel bruges sammen med YES WB vandbaseret glidecreme for hurtig tilførsel af fugt i forbindelse med samleje.

FAKTA
• Til kvinder der døjer med tørhed i skeden som følge af fx graviditet, overgangsalder, kræftbehandling og medicin
• Afgiver fugt efter behov til lidt eller meget tørre slimhinder
• Revitaliserer tørre slimhinder og genopretter fugtbalancen i skeden
• Velegnet til kvinder, der er i hormonbehandling
• Tilpasset til skedens naturlige pH-værdi 4.

YES Vaginal Moisturiser er økologisk certificeret af Soil Association, og indeholder min. 95% økologiske ingredienser.

-
+